De halve marathon van Praag
Blijf op de hoogte en volg Jaap & Annet
23 Juli 2012 | Tsjechische Republiek, Praag
We hebben heel wat afgesjouwd en veel bezocht/bekeken. Onze lijven (lees ruggen) hebben hier meer moeite mee dan met 1200 km fietsen :)
O.a. het Wenceslasplein, het Oude Stadsplein met het bijzondere astronomische uurwerk, de Joodse wijk, de Oude Burcht en zijn omgeving.
Het was behoorlijk druk, maar we konden wel gewoon overal doorlopen. Een goede keus om op maandag te gaan. En met dit heerlijke weer hoort daar natuurlijk af en toe een terrasje bij (stuk of 3!). Ook nog een tijd in een parkje op een bankje mensen zitten kijken en gewoon even niks doen.
Als laatste toch maar weer bij een Pizzeria beland voor een voedzame maaltijd. Het smaakte weer best. Opvallend is wel dat de prijzen in Praag zich aardig hebben aangepast aan wat wij in NL gewend zijn.
De terugreis duurde iets langer, want we moesten een 1/2 uur op de bus wachten. Voor het slapen gaan nog even buiten zitten en de hut "luchten".
Weer: 20-25 gr, volop zon