Stukje trein
Door: Jaap & Annet
Blijf op de hoogte en volg Jaap & Annet
14 Juli 2012 | Tsjechische Republiek, Starý Hrozňatov
Onze treinreis van Lichtenfels naar Cheb gaat prima. Leuk om het landschap nu vanuit de trein te zien. Na 2x overstappen komen we om 15.45 u aan in Cheb (Tsj). Het was even zoeken om op de goede route naar het pension te komen, maar gelukkig hebben wij de i-pad!
We komen aan bij een heel mooi en gezellig pension Zum Silberen Hirsch. Prima kamer en we nemen eerst maar eens een grote pivo gevolgd door een Tsjechisch gerecht. Ook het toetje is weer heerlijk (iets met ijs, slagroom en bosbessen).
Na een douchebeurt hebben we de rest van de avond in het gezellige cafe/restaurant doorgebracht onder het genot van koffie en een groot glas wijn. Ondertussen wat internetten op de i-pad. De plaatselijke jongeren zitten te pokeren aan de stamtafel en 4 motorboys hebben zich ook aangemeld voor een nachtje.
Weer: regenachtig met later zon
Gefietst: 16 km
Getreind: 142 km
18 Juli 2012 - 08:00
Jacques:
De hele avond op een kop koffie en een glas wijn. De plaatselijke middenstand zal wel blij met jullie zijn geweest ;-)