Wandelen, wijn en waanzin... - Reisverslag uit Wanaka, Nieuw Zeeland van Jaap & Annet Gerkes - WaarBenJij.nu Wandelen, wijn en waanzin... - Reisverslag uit Wanaka, Nieuw Zeeland van Jaap & Annet Gerkes - WaarBenJij.nu

Wandelen, wijn en waanzin...

Door: Jaap en Annet

Blijf op de hoogte en volg Jaap & Annet

07 December 2010 | Nieuw Zeeland, Wanaka

Weer een uitgeslapen tot 9 uur. De zon schijnt volop en het is windstil, dus heerlijk weer voor een flinke wandeling langs het meer.
Eerst een ontbijtje met gebakken ei buiten, webloggen, wassen en gaan met die banaan.

Het is druk op en aan het meer, wij lopen door (na een goede lunch) naar Eely Point. Dit ligt recht tegenover onze camping. Een flinke tippel. Na de boodschappen een ijsje opgesmikkeld aan het water (in de schaduw).
Terug lopen we door een wijngaard en komen halverwege een proefhutje tegen. Dit heeft als gevolg een lekkere gekoelde fles Rippon Sauvignon Blanc! Voordat we deze kunnen gaan drinken moet Jaap eerst op zoek naar een kurkentrekker. Deze werd na 10 minuten zoeken gevonden in een camper van een viertal gepensioneerde engelsen die zelf aan de schroefdopwijn zaten!

Jaap bedenkt opeens om te gaan sky-diven en gaat stiekum informeren bij de receptie. Met een leuke folder probeert hij Annet te overtuigen om mee te springen. In eerste instantie ziet zij dat helemaal niet zitten, maar na nog een wijntje en het idee wat te laten bezinken slaat de waanzin toe. We gaan het samen bespreken bij de receptie voor morgenvroeg.
De voorpret is groot en zelfs Annet wordt steeds enthousiaster. Het gaat steeds harder waaien. Hopelijk is dit morgen anders.
Om tot rust te komen maar even lezen in de TVroom. Ook nog gezellig gekeuveld tijdens het eten met een Hollands stel met zoontje Rick van 2 jaar.

Voor het slapengaan nog 1 keer in ons spaceship het hoogtepunt van vandaag bekeken op DVD.