Effe mailen....
Door: Jaap en Annet
Blijf op de hoogte en volg Jaap & Annet
22 November 2010 | Nieuw Zeeland, Ramarama
Margriet: wij konden de Oosterhout weblog niet vinden, dus we wachten de verhalen met de kerst wel even af.
Reneke, Els en Riek: na de machtige spin in Sydney zijn we gelukkig geen rare exemplaren meer tegen gekomen.
Terry/Francine: Jaap houdt Annet erg goed in de gaten en alle betaalmiddelen worden door hem beheerd. Al zal hij er denk ik niet aan ontkomen dat er straks toch weer wat toesristenzoooi wordt aangeschaft en meegenomen.
Dick: iPad is toppie (mail/routes/kaarten/skype/games/google/..).
Connie & Hans: we moeten later hoe dan ook nog eens terug om de 99% gemiste mooie plekjes alsnog te gaan bekijken.
Familie Klein Gunnewiek: ondanks lang speuren hebben wij Frodo nog steeds niet gevonden, maar ja, hij zit waarschijnlijk op het Zuider Eiland (volgende week, brrrr).
Heel fijn Willy, dat je zo goed op Jop (en ons huis) let, dat heeft hij zeker nodig!
Jop: let jij ook een beetje op Willy en Marian en Dorine en natuurlijk ook Bart?! :)
En... staat de wasmachine al op zolder in Rotjeknor?
En... al lekker in studiemodus bezig?
Martijn: nog cijfers terug?
En... sneeuwt het al in Breda (hier is het zalig strandweer :).
24 November 2010 - 07:40
Jacques:
Staat die wasmachine nou nog niet op zolder?