Dag 1
Door: Jaap
Blijf op de hoogte en volg Jaap & Annet
21 Mei 2010 | Nederland, Heeswijk
Je bent ZZP-er of je bent het niet.
Ik werd net gebeld door een slaperige Martijn (die lag nog in zijn warme bedje) om mij succes te wensen. Van veel mensen een kaartje gehad of een mondelinge aanmoediging. Erg leuk. Ook Bart en Dorine stonden vroeg op de stoep.
Maar nu nog even werken om rond 10.00 uur te kunnen vertrekken.
Uitgezwaaid door Jop, Toos, Joop en Francine rijden Annet en ik richting pontje Ameide. Snik, langzaam vaar ik weg en laat Annet alleen achter...
Over dijkjes en door polders, lekker weer! Nog een pontje en dwars door Den Bosch, om 14:00 in Heeswijk-Dinther. Eerst maar eens een bloemetje gekocht voor de zieke Anita. Het was erg gezellig, zeker met al die meegenomen oranje zooi (herrie). De roze/oranje fietsbel maar meteen even op de fiets van Kayleigh gemonteerd. Daarna nog even wat uurtjes met Nick en neef Robert geklust, een gietvloer leggen in de net aangebouwde garage en studio.
Zoals beloofd buiten pannenkoeken gebakken op het brandertje. Ze smaakten prima (volgens Mike).
Na wat rosé biertjes en napraten met Nick & Anita heerlijk BINNEN geslapen.
Korte samenvatting
Gefietst: circa 83 kilometer
Weer: lekker zonnetje.
Sfeer: super.
Folra & fauna: Ganzen met jongen, een fret, buizerds, valken, eekhoorns.
21 Mei 2010 - 10:43
Annet:
Heb je vanochtend uitgezwaaid bij het pontje. Je had er duidelijk heel veel zin in. Het avontuur is begonnen. Doe Anita en Nick de groeten.